هر آنچه که یک EPC خورشیدی باید در مورد دیزل ژنراتورها بداند
آماندا آمارا
بسیاری از ساختمانها مانند کارخانهها، مراکز پزشکی، موسسات و شهرکها برای کارکرد در کشورهای نوظهور نیاز به منبع تغذیه مطمئن و مداوم دارند. وقتی شبکه برق در این مناطق غیرقابل اعتماد باشد، کاربر نهایی به دنبال راه حل جایگزین قابل اعتمادی می گردد. دیزل ژنراتورها اغلب پاسخگوی این نیازها هستند.
دیزل ژنراتورها را می توان در پیکربندی های الکتریکی مختلف، چه در نصب های خارج از شبکه و چه در تاسیسات شبکه ضعیف استفاده کرد. آنها عمدتا به عنوان منبع تغذیه اضطراری در صورت خرابی شبکه (ریزش بار) استفاده می شوند.
بسیاری از EPC های خورشیدی باید دیزل ژنراتور را برای نصب خورشیدی خود در نظر بگیرند، اما ویژگی های اصلی یک دیزل ژنراتور چیست؟ هنگام ادغام انرژی خورشیدی با دیزل ژنراتور چه نکاتی را باید در نظر بگیرید؟
مشخصات اصلی دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتورها به دلیل چگالی توان بالا و پایداری دینامیکی به طور گسترده در صنعت مدرن استفاده می شوند. آنها همچنین برای پیکربندی های مختلف مانند ریزشبکه ها استفاده می شوند.
در پیکربندی ریزشبکه، دیزل ژنراتور به منابع برق دیگر کوپل شده است. می تواند به عنوان یک ژنراتور پیوسته عمل کند و باید برای مدت زمان قابل توجهی با بار متغیر کار کند. همچنین می تواند برق موقت را تامین کند.
ویژگی های اصلی یک دیزل ژنراتور عبارتند از:
در مقایسه با ژنراتور بنزینی دوام بالاتری دارد که باعث طول عمر بیشتر آن می شود.
- می توان از آن در مکان های دور استفاده کرد: خارج از شبکه یا در حالت جزیره ای.
- به صورت تک فاز و سه فاز وجود دارد: نوع فاز سایت خود را تعیین کنید و یک ژنراتور مناسب را انتخاب کنید.
- به دلیل لرزش می تواند پر سر و صدا باشد. بیشتر ژنراتورها دارای محفظه های صوتی هستند که به کاهش نویز کمک می کند.
- بسته به نیاز سایت، امکان انتخاب ژنراتور با توان تطبیقی وجود دارد.
- مصرف سوخت در هر کیلووات عامل مهمی است که باید در انتخاب دیزل ژنراتور در نظر گرفت.
نکاتی برای ادغام خورشیدی خوب با دیزل ژنراتور
پانل های خورشیدی با اینورترهای فتوولتائیک متصل به شبکه تنها در صورتی کار می کنند که فرکانس بر روی فرکانس شبکه تنظیم شود. هنگامی که شبکه خاموش است، ژنراتورها برای عملکرد صحیح انرژی خورشیدی ضروری می شوند.
برای ادغام موفقیت آمیز انرژی خورشیدی با دیزل ژنراتورهای موجود، به یک کنترل کننده مانند راه حل های ePowerControl نیاز است. در اینجا عناصر اصلی وجود دارد که باید بدانید:
- هنگامی که دیزل ژنراتور در حالت پشتیبان است، ATS برای جداسازی الکتریکی شبکه از دیزل ژنراتورها الزامی است.
- برق خورشیدی را می توان بعد از ATS نصب کرد تا در حالت متصل به شبکه و حالت خارج از شبکه کار کند
- عدم وجود کنترلر ژنراتور در سیستم شما با نصب کنتورهای متصل به کنترلرهای ePowerController قابل جبران است.
- نصب یک منبع تغذیه بدون وقفه (UPS) در کنترلر ePowercontrol و/یا در کنتور اجازه می دهد تا توان موجود را در طول انتقال منبع تغذیه مختلف حفظ کنید.
- نصب رله حفاظتی امکان جلوگیری از بازخورد خورشیدی را فراهم می کند.
- نظارت Genset به شما امکان می دهد از تعمیر و نگهداری پشتیبانی کنید زیرا می توانید سطح سوخت را برای جلوگیری از سرقت مشاهده کنید و سپس سوخت گیری را سازماندهی کنید.
- یک ژنراتور هنگام روشن شدن باید حداقل 30 درصد توان نامی را اجرا کند، مطمئن شوید که این آستانه در کنترلر ePowerControl تنظیم شده باشد.
- در اندازه گیری خورشیدی خود حتماً در نظر داشته باشید که دیزل ژنراتور باید حداقل 30 درصد از توان اسمی کار کند.
مزایای داشتن سیستم ePowerControl با دیزل ژنراتور
سازگاری گسترده : کنترلکنندههای Elum میتوانند با اکثر اینورترهای تجاری موجود و همچنین کنترلکنندههای دیزل ژنراتور تا زمانی که در Modbus ارتباط برقرار کنند، ارتباط برقرار کنند.
حداقل بار ژنراتور: کنترلکنندههای Elum بر هر ژنراتور نظارت میکنند و در صورت لزوم، توان PV را کاهش میدهند تا اطمینان حاصل شود که هر مجموعه فعال بالاتر از حداقل بار کار میکند تا از سرعت کم و احتراق ضعیف سوخت جلوگیری شود.
پلتفرم مانیتورینگ – مانیتور ePower یک پلت فرم تجسم داده است که برای نظارت و مدیریت چندین سایت قدرت طراحی شده است.