عملکرد تابلو سنکرون دیزل ژنراتور

تابلو سنکرون ساخت شرکت پایور دیزل آسیا با استفاده از کنترلر های سنکرون کمپانی ComAp و DeepSea عملکرد دیزل ژنراتور ها و کلیدهای قدرت و رله فرمان ها را جهت سنکرون چندین دستگاه دیزل ژنراتور به واسطه خطوط مسی تابلو (شینه مسی) کنترل می نماید. در تابلو سنکرون امکان شروع به کار دستگاه های دیزل ژنراتور ، برقراری شرایط سنکرون و در نهایت خاموش شدن دستگاه دیزل ژنراتور و بسته شدن کلید ها بصورت خودکار بر اساس منطق داخلی و از پیش تعریف شده در کنترلر ها و حتی فرمان مستقیم شخص اپراتور وجود دارد. همچنین امکان تقسیم بار بین دیزل ژنراتور ها در حالت سنکرون بر اساس توان نامی آنها ، وارد شدن و یا خارج شدن دستگاه از مسیر برق رسانی با توجه به میزان بار مصرفی و توان نامی دستگاه ها وجود دارد. در این تابلو سنکرون کلیه حفاظت های مورد نیاز مانند برگشت توان (Reverse Power) در کنترل های ComAp و DeepSea تعبیه شده است. تابلو ها با توجه به تعداد دستگاه هایی که قرار است سنکرون شوند دارای تعداد سلول های مشخصی هست و از نظر ابعادی تفاوت می کنند. بدیهی است سنکرون تعداد 4 دستگاه دیزل ژنراتور نسبت به 2 دستگاه دارای خطوط باس بیشتر و به طبع کلید قدرت و رله و ادوات بیشتر می باشد که عامل مؤثر در ابعاد و قیمت تابلو سنکرون می باشد.

عملکرد تابلو سنکرون دیزل ژنراتور, دیزل ژنراتور

اپراتور مستقر در اتاق کنترل علاوه بر مشاهده پارامترها فرمان لازم جهت کنترل دیزل ژنراتور ها را از طریق تابلو سنکرون (پارالل) صادر مینماید.

این امر در سیستم های کنترلی و تابلو کنترل سنکرون (پارالل) و اتوماتیک به عنوان سیستم مانیتورینگ شناخته میشود.

به دلیل شرایط محیطی از قبیل رطوبت و دمای بالا (سطح دریا در جنوب کشور) دوام و عمر نیز دارای اهمیت بسیار می باشد.

حال در کنار تمامی مسائل فوق علاوه بر رعایت استانداردهای صنعت برق، استاندارد های صنایع نفت و گاز نیز باید به طور دقیق رعایت و اجرا گردند.

به سبب موارد فوق می باشد که شرکت هایی که رزومه ای در انجام پروژه های نفت و گاز فرا ساحل (Offshore) را داشته و دارند با اقبال بسیار از سوی پیمانکاران نفتی قرار میکیرند. این گروه از کارفرمایان بهتر از هر مجموعه ای متوجه مسائل و مصائب کار بر روی سکوهای فراساحل میباشند.یک نمونه از این نوع تابلو سنکرون (پارالل) جهت سنکرون نمودن دو دستگاه دیزل ژنراتور با موتور دیزل ولوو (VOLVO) و ژنراتور لوری سومر (LeroysSomer) با توان 550KVA جهت سکوهای شرکت P.O.G.C (نفت و گاز پارس) طراحی، ساخت و اجرا گردیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *