خانه » لورامید

لورامید

  • کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
  • نام دیگر آن کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید است مایعی گرانرواست که به عنوان ماده کف زا مورد استفاده قرار می گیرد.
  • مایع ویسکوز زرد کمرنگی است که در گروه مواد فعال سطحی غیر یونی قرار دارد.
  • به این معنی که بخش آبگریز این ماده در pH رایج فرآورده های آرایشی و بهداشتی، فاقد بار الکتریکی است.
  • لورامید معمولا رنگ روشن و در دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه سلسیوس غلیظ می‌باشد.
  • لورامید به عنوان ماده‌ای کف‌زا مورد استفاده قرار می‌گیرد
  • معیار بالا بودن کیفیت مایع ظرف‌شویی، مایع دستشویی و شامپوها وجود لورامید در آن‌ها می‌باشد.
  • این ماده باعث پایداری کف و نرم کنندگی پوست دست می‌شود.
  • لورامید خاصیت مرطوب کنندگی دارد.

لورامید/ کوکونات دو نوع تهیه می‌شود:

  1. از روغن نارگیل
  2. از متیل استر روغن نارگیل

ویژگی‌ها و کاربرد لورامید:

  • افزایش دهنده کف و کاهش دهنده میزان تحریکات پوستی می‌باشد،
  • همچنین باعت حالت پذیری مو می‌شود.
  • تامین کننده گرانروی در شامپو ‌ها می‌شود و در تولید شامپو های سر و بدن و مایعات دستشویی و صابون‌های مایع استفاده می‌شود.

 فروش لورامید/ کوکونات

لورامید در بشکه های ۲۰۰ کیلوگرمی به فروش می‌رسد، برای اطلاع از قیمت لورامید تماس حاصل فرمایید.