ایستگاه پمپاژ فاضلاب

ایستگاه های پمپ فاضلاب نقش مهمی در مدیریت سیستم های آب و فاضلاب دارند. فاضلاب یا فاضلاب عمدتاً 98 درصد آب است و اگر قبل از رها شدن در محیط زیست یا استفاده به عنوان آب بازیافتی تصفیه نشود، سمی است.

با این حال، برای تصفیه فاضلاب، باید از طریق سیستم لوله‌ها، خطوط اصلی و ایستگاه‌های پمپاژ به تصفیه خانه‌های فاضلاب منتقل شود. ایستگاه‌های پمپ فاضلاب که به عنوان ایستگاه‌های بالابر نیز شناخته می‌شوند، به انتقال فاضلاب کمک می‌کنند، به‌ویژه زمانی که باید از مناطق کم ارتفاع به زمین‌های مرتفع حرکت کند، جایی که گرانش نمی‌تواند به جریان کمک کند.

انواع ایستگاه های پمپاژ فاضلاب

به طور معمول ایستگاه های پمپاژ از نظر اندازه طبقه بندی می شوند:

  • ایستگاه های پمپاژ تحت فشار کوچک هستند
  • ایستگاه های پمپاژ شبکه با اندازه متوسط ​​هستند
  • ایستگاه های پمپاژ اصلی بزرگ هستند

ایستگاه پمپاژ فاضلاب چگونه کار می کند؟

ایستگاه پمپاژ فاضلاب از یک چاه مرطوب زیرزمینی بزرگ تشکیل شده است که فاضلاب یک ساختمان یا گروهی از ساختمان ها را جمع آوری می کند. چاه مرطوب مجهز به ابزار دقیق الکتریکی برای تشخیص سطح فاضلاب است. هنگامی که فاضلاب به یک سطح از پیش تعیین شده در چاه می رسد، پمپی فعال می شود که فاضلاب را تحت فشار قرار می دهد تا به سمت بالا و خارج از چاه مرطوب و به زمین های بالاتر حرکت کند. در اینجا فاضلاب با فاضلاب مناطق دیگر جمع می شود و در مسیر خود به سمت تصفیه خانه وارد فاضلاب اصلی می شود.

بیشتر شبکه‌های زیرزمینی لوله‌ها و شبکه‌های فاضلاب که سیستم فاضلاب را تشکیل می‌دهند از طریق ثقل تغذیه می‌شوند. این بدان معناست که فاضلاب با استفاده از نیروی جاذبه به سمت تصفیه خانه می رود. با این حال، ایستگاه های پمپ فاضلاب در جایی که نمی توان از گرانش برای انتقال فاضلاب از مناطق پایین تر به مناطق بالاتر در شبکه استفاده کرد، مورد نیاز خواهد بود.

ایستگاه های پمپ فاضلاب همچنین به جابجایی سیال اضافی در زمان اوج جریان و در فصل آب و هوای مرطوب کمک می کنند.

ایستگاه های پمپ فاضلاب چگونه نگهداری می شوند؟

ایستگاه‌های پمپ فاضلاب در معرض جریان‌های کثیف آب قرار می‌گیرند که می‌تواند باعث خرابی سیستم یا کارایی کمتری شود. زباله های جامد می توانند باعث انسداد شوند، در حالی که تجمع لجن می تواند باعث عملکرد ناکارآمد پمپ شود که منجر به گرم شدن بیش از حد، کاویتاسیون، لرزش و در نهایت خرابی پمپ می شود.

علاوه بر این، آب بندی پمپ ها می تواند خراب شود و منجر به نشت ناخواسته فاضلاب و بو شود.

برای جلوگیری از بسیاری از این مسائل و اختلالات در سیستم، ایستگاه های پمپ فاضلاب نیاز به نظارت و نگهداری دارند.

  • اکثر ایستگاه های پمپ فاضلاب مجهز به سیستم های نظارت از راه دور هستند که اپراتورها را قادر می سازد از راه دور ردیابی کنند.
  • آلارم های نصب شده در ایستگاه های پمپ فاضلاب نیز به پرسنل تعمیر و نگهداری از هرگونه مشکل در سیستم هشدار می دهد.
  • اپراتورها همچنین چک های دستی دوره ای را برای هر گونه مشکل و برای اطمینان از کارآمد بودن سیستم انجام می دهند.

معایب ایستگاه های پمپاژ فاضلاب

در حالی که ایستگاه های پمپ فاضلاب برای سیستم های آب و فاضلاب ضروری هستند، برخی از معایب مرتبط با آن وجود دارد:

  • طراحی و نصب ایستگاه پمپاژ فاضلاب باید توسط متخصص انجام شود تا از کارآمد و قابل اعتماد بودن سیستم اطمینان حاصل شود. با این حال، این تخصص می تواند گران باشد.
  • ایستگاه پمپاژ فاضلاب از برق برای کار استفاده می کند و اگرچه مصرف برق کم است، اما در مقایسه با سیستم های تغذیه ثقلی همچنان در هزینه کلی شرکت دارند.
  • ممکن است تامین قطعات و مواد مورد نیاز برای نصب و نگهداری ایستگاه های پمپ فاضلاب مشکل باشد.
  • اگرچه این سیستم ها برای کاهش انسداد طراحی شده اند، اما همچنان می توانند رخ دهند.
  • تجمع چربی و چربی می تواند بر کارایی سیستم تأثیر بگذارد.

ایستگاه پمپاژ فاضلابی SFA Sanicubic

 

ایستگاه پمپاژ فاضلابی SFA Sanicubic