پمپ سولزر Sulzer

تاریخچه سولزر سوئیس

شرکت سولزر Sulzer واقع در سوییس است

این شرکت در سال 1728 تاسیس شد

گستره فعالیت شرکت سولزر Sulzer

  • پمپ
  • توربین
  • کمپرسور
  • موتور پمپ
  • میکسر استاتیک و دینامیک
  • سپراتور

خط تولید پمپ

در حال حاضر پمپ ها در پلنت آلمان تولید میشود

پمپ گریز از مرکز

یک ماشین هیدرولیک پروانه است که به لطف پروانه (پرانه) انرژی مکانیکی دستگاه به انرژی هیدرودینامیکی جریان خروجی تبدیل می شود، یعنی حاصل ضرب 4 پارامتر جریان (Q)، سر (H)، خاص . گرانش مایع (ρ) و شتاب گرانش در جایی که ماشین قرار دارد (g).

تاریخچه پمپ سولزر Sulzer

به گفته RETI، سرباز برزیلی و تاریخدان علم، اولین ماشینی که می توان آن را پمپ گریز از مرکز توصیف کرد، یک دستگاه دوغاب بالابر بود که در اوایل سال 1475 در پایان نامه یک مهندس ظاهر شد. راهب ایتالیایی رنسانس فرانچسکو دی جورجیو مارتینی پمپ های گریز از مرکز واقعاً تا اواخر قرن هفدهم توسعه پیدا نکردند، زمانی که دنیس پاپین پروانه هایی با پره های هدایت مستقیم پمپ سولزر Sulzer ساخت. پره های منحنی توسط مخترع بریتانیایی جان آپولد در سال 1851 معرفی شدند. پمپ های گریز از مرکز برای مدت زمان طولانی (چند قرن) در ساختار مورد استفاده قرار گرفته اند، می توان گفت که بسیار ساده است، اما از طریق فرآیند توسعه. تا به امروز هنوز ادامه دارد، اختراعات مربوط به گسترش عملکرد یا بهینه سازی پمپ های گریز از مرکز و همچنین شرح نظری عملکرد هیدرولیک در پمپ های گریز از مرکز به روشنی نرسیده است.

ویژگی های پمپ گریز از مرکز

شکل 2 – نمای مقطعی که اجزای داخلی یک پمپ گریز از مرکز را نشان می دهد.

طیف وسیعی از مایعات مانند آب، روغن، مواد شیمیایی از جمله مخلوط مایعات و جامدات را پمپ می کند.
طیف وسیع استفاده و بهره وری بالا:

– ستون آب پمپاژ H = 10 هزار متر

– دبی پمپ Q = 2 100000 m3/h

– قدرت موتور N = 1 ÷ 6000 کیلو وات.

ساختار فشرده، کار محکم و قابل اعتماد.

راندمان η پمپ در مقایسه با پمپ های دیگر نسبتاً بالا است. η = 0.65 ÷ 0.9.

قیمتش خیلی بالا نیست

ساختار

پروانه 1 در بالا دارای پره های راهنمای، محور پروانه متصل به موتور است. محفظه اسپیرال 2، لوله مکش 3 با شیر یک طرفه 5 و لوله فیلتر 6، دریچه گاز در انتهای لوله اجکتور 4.

ساختار پمپ گریز از مرکز از 6 قسمت اصلی شفت، پروانه، قسمت جلو، قسمت جلو، لوله مکش و لوله کامل تشکیل شده است. قطعات پمپ گریز از مرکز را می توان به راحتی جدا و جدا کرد، بنابراین برای مسافرت و جابجایی بسیار راحت است.شفت پمپ سانتریفیوژ معمولا از فولاد مصنوعی فلزی ساخته می شود. محور پمپ دستگاه با پروانه ای که با اتصال کلید کار می کند نصب می شود.

پروانه کار پمپ گریز از مرکز دارای 3 ساختار اصلی است: یک پروانه کاملا باز، یک پروانه نیمه باز و یک پروانه بسته. ساختار پروانه کار از چدن و ​​فولاد است، بنابراین مانند میخ محکم است و ایمنی را تضمین می کند. صفحات پره های راهنما و دیسک های پروانه دارای صافی نسبتاً خوبی برای کمک به کاهش تلفات و سایش هستند. قسمت روتور سانتریفیوژ از پروانه ای تشکیل شده است که پمپ سولزر Sulzer بر روی شفت پمپ نصب شده است که جزئیات کوچک آن به شفت ثابت و سفت شده است. پروانه کار و روتو همیشه به صورت استاتیک و دینامیکی متعادل هستند تا از ساییده شدن پروانه به بدنه پمپ جلوگیری کنند. راهنمای جلو، راهنمای جلو، لوله مکش، لوله پر شده از چدن یا آهن راه راه جوش داده شده، لاستیک ساخته شده است. پمپ گریز از مرکز با ساختاری بسیار مهم، دارای مزایای برجسته ای است که بسیار قدرتمند است، موتور معمولا با ظرفیت بسیار زیاد است.

اصل کار هیدرولیک پمپ سولزر Sulzer

شکل 3- مثلث سرعت سقوط و سقوط پیشنهاد شده توسط سر اویلر در سال 1751

طبق نظر دانشگاهیان کلاسیک، سه گانه: قانون مثلث سرعت . اصل بقای تکانه زاویه ای و معادله اویلر نقش اصلی را در تئوری عمل هیدرولیکی در پمپ سولزر Sulzer های گریز از مرکز بازی می کند. معادله اولیه برای ماشین هیدرولیک اویلر با روش بررسی جریان تفاضلی سیال از طریق پروانه باز در هوا (عدم فشار استاتیک) با تاکید بر بردارهای سرعت در نقاط ورودی و خروجی پروانه ایجاد شد. بدون توجه به تداوم و مسیر جریان)

قبل از کارکرد پمپ گریز از مرکز، لازم است پمپ را با تشکیل بدنه پمپ و لوله مکش پر از مایع، پرایم کنید. پمپ گریز از مرکز کار می کند، پروانه می چرخد، پمپ سولزر Sulzer مایع داخل پروانه با عمل نیروی گریز از مرکز به بیرون پرتاب می شود. مایع به دنبال تعدادی از فرورفتگی ها می رود و به لوله پر فشار بالا نفوذ می کند. به این فرآیند پر کردن پمپ می گویند. در همان زمان، در ورودی پروانه ایجاد یک منطقه خلاء، ویژگی فشار زیاد در مخزن باعث می شود که مایعات در مخزن مکش همچنان پمپ سولزر Sulzer از طریق لوله مکش پر شوند. به این مرحله مکش پمپ می گویند. فاز مکش و پر کردن پمپ گریز از مرکز به طور مداوم راه اندازی می شود و جریانی پیوسته از طریق پمپ ایجاد می کند. هدف راهنمای خارج از مسیر هدایت مایع از پروانه به لوله کامل و کمک به جریان مایع از طریق لوله پر شده برای پایدار و تنظیم شدن است.

قانون مثلث سرعت پمپ سولزر Sulzer

شکل 3، سه بردار را ببینید  را تشکیل دهید . مثلث سرعت ورودی w 2 ; تو 2 ; ج 2 {\displaystyle w_{2};u_{2};c_{2}}برای تشکیل مثلثی از سرعت جریان خروجی

w بردار سرعت نسبی

ج بردار سرعت مطلق

u= r.ω بردار سرعت مماسی

اصل بقای تکانه زاویه ای پمپ سولزر Sulzer

فرض کنید سیال ویسکوزیته ندارد و تبدیل انرژی از پروانه به جریان بدون تلفات است. با استفاده از قانون دوم نیوتن و اصل نیرو و واکنش، جریان از طریق پمپ سولزر Sulzer پروانه واکنشی بر روی پروانه ایجاد می کند که برابر با نیرویی است که پروانه بر جریان وارد می کند، معادله نیروی پیچشی روی محور چرخاننده روی پروانه به این شکل است.

سی 2 تو u}طرح برداری برداری ج

سی 1 تو طرح برداری برداری ج 1 بردار بالا تو 1

نیروی پیچشی M روی شفت

معادلات اویلر پمپ سولزر Sulzer

در نتیجه اشتقاق از معادله نیروی پیچشی (1)

معادله اویلر به صورت تحلیلی

جای تعجب است که با وجود داشتن متغیرهای درجه دوم بسیار، خط این معادله همیشه مستقیم است.
عملکرد

را = r . g س اچ پ متر

پ متر {\displaystyle P_{m}}انرژی مکانیکی عرضه شده به پمپ (W)
r \rhoمیلیارد در مایع (kg/ m3 )
g شتاب استاندارد گرانش (9.80665 m/ s2 )
اچ Hسر کار (متر)
س جریان پمپ (m3 / s)
را راندمان پمپ

سر کار ( اچ H) مجموع اختلاف ارتفاع سمت فشار و مکش و هد افت هدایت در خط لوله بر حسب متر است. توان رایج (10 3 وات، کیلووات) یا اسب بخار (اسب بخار = kW*0.736).

راندمان = راندمان پمپ x راندمان موتور الکتریکی.

پمپ آتش نشانی

پمپ های آتش نشانی از اجزای ضروری سیستم حفاظت در برابر آتش سوزی ساختمان به ویژه در سازه های مرتفع هستند. پمپ های آتش نشانی پمپ سولزر Sulzer در توزیع آب از طریق سیستم های اسپرینکلر که فشار آب از شبکه های اصلی آب و تجهیزات آتش نشانی نمی تواند برسد، بسیار مهم هستند. حتی در ساختمان های پایین تر، پمپ آتش نشانی نیز کلید مهار آتش است.

ما می توانیم پمپ آتش نشانی دیزلی، پمپ آتش نشانی الکتریکی، پمپ جوکی و مجموعه پمپ آتش نشانی بسته بندی شده و غیره را طبق استاندارد NFPA20 یا تایید UL/FM بر اساس گزینه کاربر عرضه کنیم.

ظرفیت نامی اختیاری برای پمپ آتش نشانی فهرست شده UL / پمپ آتش نشانی استاندارد NFPA 20 به شرح زیر:

50GPM/100GPM/150GPM/200GPM/250GPM

300GPM/400GPM/450GPM/500GPM

750GPM/1000GPM/1250GPM/1500GPM/2000GPM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *